Jom Buat Isteri Anda "Moan" Dan Bising Tak Henti Dek Hentakan Padu Batang Besar, Keras Dan Panjang Milik Anda!

Revolusi Terkini Kaedah Besarkan Zakar Dan Jadi Lelaki Perkasa Dibongkarkan!

Isteri Confirm Tak Cari Lain Andai Anda Hebat Di Ranjang Bagaikan Harimau Kelaparan Mendapat Bahagiannya!!

Jika anda sedang mencari solusi kepada masalah zakar kecil, tak dapat bertarung lama dan sukar keras, izin Abah Share kaedah Abah.

Jika anda sudah puas beralih dari satu produk kepada produk yang lain, Abah harap anda tidak kecewa lagi selepas ini. Ini kerana paduan dua produk kami akan bantu anda jadi suami perkasa idaman isteri!

Dengan Senjata Padu Si Suami Rasanya Tak Sanggup Kehilangan Anda Selamanya..

Lagipun inilah masanya anda menghemburkan benih kasih sayang buat isteri. Isteri suka kerana always ada extra untuk dirinya, dari anda KEKASIH HATINYA..

Dengan produk kami, ANDA MAMPU BERI EXTRA DAN ANDA MAMPU BERBAHAGIA! Kerana perkahwinan itu adalah ALASAN UNTUK BAHAGIA!

Andai ANDA GAGAL puaskan keinginan batin wanita, jangan terkejut disebalik sifat pemalu wanita yang anda kenal sebenarnya tersimpan keinginan membara untuk keluar dari masalah ini.

Kerana itu pelbagai “alasan” lain tercipta andai anda ajak bersama tetapi ajakan anda ditolak.

Isteri anda juga manusia yang ada kemahuan sama seperti anda, jika masa bersama anda sahaja yang merasa puas, dan tentu banyak alasan tercipta. Wanita tidak akan bercakap secara direct sehingga anda kebinungan tak tahu apa salah anda.

Jom Para Suami, Belajar Amati Keperluan Isteri Anda

Anda pernah dengar atau nampak tentang perkahwinan yang selalu berantakan, ada suami hidupnya susah tapi isteri tak complain.

Ada suami kerjanya tak tetap tapi isteri sanggup tanggung semuanya. Benda – benda ni teruk sebenarnya tuan – tuan, tapi kalau suami kote power confirm tak mintak cerai.

Nak dibuang rasa sayang walaupun ada lelaki yang serba serbi kekurangan. Tapi kalau kote power, confirm isteri sayang banget!!

Jadi anda dah nampak ke belum masalah wanita yang paling utama anda kena jaga?

Jawapannya adalah Diri Anda Sendiri!

Anda kena jaga diri anda sendiri supaya

– Tenaga batin anda sentiasa ada bila diperlukan
– Batang anda keras dan padu macam besi
– Batang besar dan panjang
– Disamping kerakusan anda yang sentiasa extra

Itu resepi rumah tangga aman bahagia. Kalau anda bagi cukup, banyak kekurangan suami yang isteri rasa takpe dan boleh sabar. Tapi kalau keingian yang satu ni tak cukup banyak perkara boleh buat mereka hilang sabar!

Sekarang Dah Nampak Ke Tidak Apa Sebenarnya Petua Rumah Tangga Bahagia?

Abah share ni sebab abah dah berpengalaman tawan hati wanita. Bila kita berkahwin ni disamping komitmen yang datang bersama, adanya juga keindahan bersama pasangan.

Kalau tak kahwin buat maksiat macam toceng sekali pun, itu bermaksiat dengan tangan sendiri. Yang bestnya abah rasa adalah terlepas dari dosa dan maksiat.

Bila kau dah kahwin. Perkara yang dulu berdosa kini dah jadi halal dan lagi digalakkan dalam Islam pada orang yang sudah berkahwin.

Bila anda tunaikan tanggungjawab terhadap batin isteri, anda dapat pahala. Masa sama anda dapat rezeki. Rezeki anak itu bonus.

Bila anda bersama anda akan mendapat rezeki. Selalu orang meniaga memang perasan akan hal ini. Walaupun kita tak boleh jugde dari amalan mana yang mendatangkan rezeki tersebut. Tapi sering juga perkara itu berlaku berulang kali. Lepas bersama je, dapat sales yang kencang. Itu adalah kelebihannya jika anda sentiasa mampu berkhidmat untuk kepuasan batin bersama disamping mencari perkara yang diredhai.

Orang meniaga, bila sales dan bisnes kencang, seringkali juga lelaki terlupa akan tanggungjawab sebagai suami terutamanya. Jadi keinginan batin yang tidak tertunai juga menyebabkan masalah seperti zakar lambat keras mulai terjadi. Masalah – masalah batin mulai hinggap pada lelaki yang dah berkahwin.

Jadi penggunaan produk – produk untuk lelaki tumbuh bagai cendawan lepas hujan. Kita dah guna produk dia tapi cendawan kita masih tahap tu jugak. Tiada kemajuan.

Maka saya sangat RESPEK kepada anda yang mencari dan cuba sedaya upaya untuk mencari solusi bagi masalah yang anda hadapi.

Saya respek sebab anda dah akui yang anda sedang bermasalah, lantas menjumpai laman ini semasa cuba mencari cara untuk selesaikan masalah tersebut.

Sebab lelaki yang “belum sedar” dia ada masalah zakar kecil contohnya, tidak akan mencari solusi untuk besarkan zakarnya.

Namun anda telah sedar akan diri bermasalah. Supaya masalah yang lebih besar tidak berlaku. Jadi apa yang Abah nak share hari ini adalah kaedah yang Abah amalkan sehingga dapat besarkan zakar, panjangkan, lepas tu Abah dapat tahan lama, keras dan sentiasa dapat beri kelainan semasa berhubungan asmara. Abah nak share cara untuk keluar dari masalah ini.

Jom Ikuti
Kisah Abah Masa Nak Kahwin Dulu

Semasa abah nak kahwin dulu, abah memang sedar yang punai abah tak besar dan pendek. Zaman sekarang ni tipula kalau kata tak pernah tengok cerita blue. Jadi abah dapat bezakan saiz punai abah yang memang tak sampai 4 inci masa tu.

Sedangkan dari pembacaan abah, untuk nak hamilkan isteri; saiz zakar kenalah 4 inci dan keatas. Barulah benih anda boleh masuk kebahagian paling dalam miss v isteri.

Waktu inilah abah terfikir untuk nak kena besarkan zakar. Dan dalam pencarian abah tu ada produk yang berkesan dan kekal tetapi sedikit sangat. Masa ni abah awal 30an dan sedang bertunang.

Memang bestlah dapat kawan pakcik – pakcik yang boleh cerita ajar cara nak puaskan isteri sampai cara nak dapatkan anak. Nak tala tang mana semua kawan – kawan otak blue abah ni cerita.

Jadi dalam nak jadikan benda tu satu kenyataan, kenalah memiliki saiz zakar yang normal. Kurang 4 inci bagi lelaki yang umur 30an, parah ni.

Jadi abah berusaha dari satu produk ke satu produk sehingga member rumah bujang ternampak abah punya minyak urut. Jadi kawan rumah ni yang turunkan cara dia buat dengan gabungkan 2-3 produk supaya proses besarkan zakar cepat dan berkesan.

Rasa macam tinggi jugak kos nak guna 2 -3 produk sekaliguskan, tapi bila difikirkan adakah cara lain yang lebih murah, cepat dan mantap hasilnya. Abah teruskan juga.

Susah nak jumpa produk yang benar berkesan, tapi dalam cuba satu persatu produk tu ada juga yang benar berkesan. Cuma kerana hasilnya sedikit jadi hilang sabar dibuatnya.

Jadi abah cari produk tersebut dan gabungkan dengan minyak urut zakar dan abah agak terkejut yang dalam masa 2 minggu sahaja, zakar mulai nampak menggemuk walaupun semasa kendur.

Tanpa buang masa, jom abah perkenalkan dengan 2 produk yang abah gunakan dan fungsinya sekali.

– Alpha Men’s Formulation
– Biggest Men Solution Oil

Alpha Men's Formulation

Alpha Men Formulation

Alpha Men ni adalah produk supplimen yang abah pilih sebab dulu masa guna ia berkesan gemukkan sedikit zakar abah. Dan juga dia betul – betul supplement kerana as orang bujang masa tu kebanyakkan produk besarkan zakar juga adalah produk ubat kuat.

Jadi kesan tahan lama melancap memang jadi, tapi dapat dosa jelah.

Untuk orang bujang makan ubat kuat tak ok derrr. Sakit kepala sebab air tak keluar melalui cara sepatutnya. Kena bersetubuhlah ceritanya.

Tapi bezanya Alpha Men ni dia memang suplement yang tak buat keinginan kau tu memuncak – muncak sampai ganggu tugas harian. Kalau tak, kepala ingat blue aje.

Alpha Men ni tablet kunyah yang rasa oren dan pahit. Abah suka gigit sikit bagi kecil dan telan dengan air masak. Kadang – kadang dengan air kopi. Hahaha.. Tapi takde hal dan tiada kesan sampingan pun.

Ini yang best guna Alpha Men ni sebab punai tak mencanak tak tentu pasal. Kau juga tak disuruh minum air banyak serta ikut pantang larang yang bukan – bukan.

Kalau lepas makan tengah hari memang mengantuk. Tapi bila ada Alpha Men, boleh cergas lagi.

Ambil setiap hari 2 biji waktu pagi. Isi dalam 60 biji dan boleh tahan 1 bulan.

Dalam masa 2-3 minggu abah nampak yang saiz batang membesar sedikit semasa kendur. Waktu tegang bertambah 0.5cm. Secara amnya nak dapat 1cm kena makan 2 botol.

Air mani pulak akan mula jadi kental, pekat dan banyak lepas seminggu amalkan. Memang terbaik, sebab pancutan yang banyak memberikan rasa puas setelah seks.

Biggest Men Solutions

Biggest Men Solutions ni adalah rebrand semula dari nama sebelumnya Biggest Enlargement Oil. Namun kandungannya tetap sama, cuma tukar label sahaja.

Yang ini saya tidak pernah cuba dan dari bacaan saya, ia mampu besarkan zakar tanpa perlu urut. Harganya pun tinggi sedikit dari harga minyak lintah lain.

Tapi Abah terpikat nak cubanya kerana tak perlu urut dan kandungan didalamnya yang ada pati lintah, pati dhab dan pati belacak. Selain tu ada herba – herba seperti catuaba yang fungsinya sama macam tongkat ali.

Pengalaman abah gunakan Biggest Men Solution Oil ni sahaja memang best. Masa zakar dah pancut, batang masih keras mencanak ready untuk 2nd round.

Dalam proses nak besarkan zakar tindakan dari 3 jenis minyak ia bantu proses gemukkan zakar tanpa perlu diurut.

Bila kita ambil Alpha Men, ia akan bina isi dengan tebalkan urat – urat pada zakar. Permukaan zakar kita dipenuhi urat halus. Bila urat halus ini jadi tebal, tugas Biggest Oil adalah untuk kembangkan lagi urat ni supaya cepat membesar.

 

Experiment Abah

So abah dapatkan kedua – dua produk ni dan abah berexperiment pada diri sendiri. Alpha Men abah ambil pagi dan sapu pada keseluruhan zakar malam sebelum tidur.

Abah expect batang jadi besar dalam 3 minggu lah kebiasaannya. Tapi dalam masa 2 minggu dah nampak batang zakar menggemuk. Sebab masa sama abah makan Alpha Men juga.

Wow Ini Sudah Bagus!

Fikir abah dalam hati, sebab semasa member bagitau kena urut jelqing pada hari ke 20 hingga hari ke 30 kita makan sesuatu produk.

Pada 10 hari terakhir ini sahaja kita kena urut Jelqing setiap hari sampai 20 minit sebelum tidur.

Abah buat cara gitu jugak. Masa 3 minggu abah dah nampak yang zakar telah mulai nampak ia membesar. Abah urut jelqing pada 10 hari terakhir dan batang abah bertambah panjang jadinya. Memang betul ilmunya!

Besar yang dapat tu berkurang sedikit, sebabnya urutan jelqing ni bertujuan alihkan isi zakar yang membesar jadi memanjang.

Member serumah tu beritahu kalau urut setiap hari nanti jadi tak berkesan sangat sebab urutan sebenarnya kacau proses besarkan zakar oleh produk makan. Dia sendiri dah cuba dan akhirnya macam sama lagi.

Jadi abah pilih untuk sapu sahaja seperti yang disarankan oleh penjual Biggest ni. Hasil yang abah dapat dalam masa sebulan itu adalah pemanjangan zakar bertambah sebanyak 1 inci (2.5cm).

Ini adalah hasil setelah makan dan sapu untuk 20 hari dan 10 hari terakhir makan dan urut jelqing.

Member abah sarankan supaya teruskan proses ini sehingga dapat kepanjangan yang diingini. Jadi bulan berikutnya abah makan dan sapu selama 3 minggu, manakala 10 hari terakhir makan dan urut zakar setiap hari. Hasilnya abah memperolehi 1 inci lagi.

Masa ni tarikh nikah abah tinggal sebulan lebih sahaja. So abah teruskan makan botol ketiga. Tapi kali ni lebih mudah iaitu makan dan sapu sahaja, tidak perlu urut.

Tujuannya adalah untuk besarkan zakar sahaja. Kalau step pertama tu untuk panjangkan zakar, kita alihkan isi zakar yang membesar jadi panjang. Jadinya besar yang dapat tu dah berkurang.

Bila makan dan sapu sahaja, batang abah jadi besar. Pada masa nak kahwin tu, batang yang sebelumnya 3.5 inci bertambah jadi 6 inci.

Penambahan sebanyak 2.5 inci dalam masa 3 bulan. Target asal sebenarnya nak 5 inci jadilah. Lepas 2 bulan sahaja dah 5.5 inci. Masa gemukkan zakar panjang juga bertambah lagi 0.5 inci. Tu yang total 6 inci tu.

Gabungan Ini Juga Sangat Baik Untuk Jadi Suami Perkasa Tanpa Kesan Sampingan!

Rumah tangga Alhamdulillah bahagia. Namun selepas anak pertama, abah akui ada sedikit renggang hubungan suami isteri.

Puncanya abah sendiri yang tidak jaga makan dan kurang bersenam. Kesihatan batin abah terganggu. Tapi hubungan kami dibaiki sedikit demi sedikit bila abah ambil semula produk Alpha Men dan Biggest Men Solution.

Memang kena dengan namanya, Biggest Men Solutions, ia selesaikan berbagai masalah kelelakian dari luar dan Alpha Men pula dari dalam. Kehidupan seksual abah kini semakin baik.

Lastly lepas dah dapat tawan kesan baik produk ni, barulah abah berhenti guna produk mengarut lain yang selalunya ada campuran dadah dan bahan kimia berbahaya. Produk – produk yang abah share ni merupakan yang selamat dan tidak mengandungi bahan kimia berbahaya serta tiada kesan sampingan.

Lab Test Untuk Alpha Men

Testimoni Biggest Men Solution

Testimoni Alpha Men Formulation

Berminat Dapatkan Produk Kami?

Jangan Berlengah Lagi.. Dapatkan Solusi Untuk Masalah Berikut Hari Ini Juga!

  • Besar & Panjangkan Zakar
  • Bantu Tahan Lama & Lambat Ngilu
  • Bantu Cepat Keraskan Zakar & Mudah Buat Tusukan
  • Kekal Cergas Bertenaga
  • Beri Penjagaan & Perawatan Tenaga Batin Lelaki

Tutorial Penggunaan Minyak Biggest Disediakan

  • Video Cara Urut Jelqing
  • Tips Mengurut Yang Betul

Senarai Harga

Harga yang terpapar adalah untuk kegunaan 1 orang sahaja. Jika anda dan rakan anda berminat, sila daftar sendiri supaya anda tidak terlepas AKSES MEMBER yang mengandungi bahan training cara maksimumkan pembesaran zakar.

Percubaan

1 Unit Biggest Men Solution RM150

1 Unit Alpha Men Formulation RM170

Percuma Video Cara Urut

RM320

Kegunaan 1 Bulan

Set Percubaan ini sesuai bagi mereka yang nak test drive atau mempunyai bajet terhad. Dengan mengikuti panduan Abah Share anda boleh mendapat 2cm  penambahan panjang zakar dalam sebulan.

Saranan Abah

3 Unit Biggest Men Solution RM400

3 Unit Alpha Men Formulation RM450

Percuma Video Cara Urut

RM850

Kegunaan 3 Bulan

Set Saranan Abah ini sesuai bagi mereka dah yakin dan serius nak tambah baik kehidupan rumah tangga dan dapatkan penambahan saiz zakar dengan teknik yang Abah Share ini. Dengan mengikuti panduan Abah Share anda boleh mendapat 6 cm penambahan panjang zakar dalam 3 bulan.

Besar Panjang Fokus

6 Unit Biggest Men Solution RM700

6 Unit Alpha Men Formulation RM800

Percuma Video Cara Urut

Percuma Program Reseller

RM1500

Kegunaan 6 Bulan

Set Fokus Besar Panjang ini sesuai bagi mereka ingin maksimumkan pembesaran dan pemanjangan zakar. Dengan mengikuti panduan Abah Share anda boleh mendapat 12 cm penambahan panjang zakar dalam 6 bulan.

Anda juga dapat sertai  Program Reseller Secara Percuma yang mana pembelian selepas ini anda mendapat 20% Diskaun.

Ingin Beli Salah Satu Sahaja?

Ada diantara anda yang ingin mencuba salah satu produk sahaja. Jadi kami juga sediakan option ini untuk anda pilih.

Biggest Men Solution

1 Unit Biggest Men Solution

Percuma Video Cara Urut

RM150

Kegunaan 1 Bulan

Sesuai untuk yang ingin mencuba Minyak Biggest Men Solution sahaja.

Alpha Men Formulation

1 Unit Alpha Men Formulation

Percuma Video Cara Urut

RM170

Kegunaan 1 Bulan

Sesuai untuk yang ingin mencuba Alpha Men Formulation sahaja.

Ada Pertanyaan?

Berikut adalah soalan yang paling popular ditanya oleh pelanggan kami

Tentang Produk

Kami menjamin produk yang dijual diperakui selamat dan mempunyai test makmal dan tidak mengandungi sebarang bahan kimia dan dadah terlarang.

Jika anda hanya mengambil Alpha Men Tablet 2 biji setiap pagi, anda akan nampak zakar mulai membesar dalam 3-4 minggu.

Namun jika gabungan dengan sapukan sahaja Biggest Men Solution Oil setiap hari, anda akan melihat zakar mulai membesar dalam 1-2 minggu sahaja.

Ini kerana proses besarkan zakar berlaku dari luar dan dalam tubuh.

Ini adalah soalan yang kami rasa paling popular. Sebenarnya adalah berapa banyak penambahan saiz zakar yang anda ingini?

Jika anda ingin menambah sebanyak  4 inci itu bersamaan 10cm. Jadi pakej Fokus Besar Panjang semestinya untuk anda. Jika nak tambah 2 inci (5cm), anda boleh mengambil Pakej Saranan Abah yang mengandungi set 3 bulan kegunaan.

Sesetengah orang mungkin ambil masa untuk dapatkan besar panjang yang cukup padu, namun Pakej Saranan Abah adalah yang kami sangat sarankan anda ambil kerana untuk dapat hasil yang padu, set 3 botol wajib ambil.

Selepas daftar, di dalam member area anda akan belajar dengan lihat video dan bacaan tips untuk pastikan hasilnya nanti menjadi kenyataan. Jika anda ikut semua tips ini dan buat seperti disarankan kemungkinan tidak berjaya amatlah tipis.

Perkara yang biasa terjadi anda beli set 3 botol, lepas bulan pertama guna ianya menjadi sedikit. Tapi kemudiannya anda cepat teruja dan lepas tu mulai kejap guna kejap tak guna. Ini menyebabkan proses seterusnya terhenti. Disiplin wajib ada andai anda ingin hasil yang benar berkesan.

Proses pembelian ada ditunjukkan pada next slide. Penghantaran produk adalah PERCUMA menggunakan Pos Laju.

Privacy anda kami jaga dengan menulis “Lego” sahaja pada bungkusan anda. Tiada sia[a boleh nampak isi didalamnya. Kami juga menerima request jika anda ingin menggunakan service penghantaran by J&T.

Cara Membeli

Proses Pendaftaran akaun adalah percuma, anda akan mendapat akses kedalam Member Area yang menempatkan video tutorial dan tips untuk besar dan panjangkan zakar. Anda perlu buat belian pakej yang awalnya telah anda pilih.

Untuk mendaftar anda perlu mempunyai alamat email. Anda boleh sign up 1 email akaun di Gmail. Ianya percuma dan ambil masa kurang seminit. Klik Link Ini untuk lihat Tutorial Cara Daftar Email.

Kami ada menyediakan sama day cash on delivery. Masa terima barang barulah dibayar. Walaubagaimana pun service ini terhad area seluruh Kuala Lumpur, Petaling Jaya, Cheras hingga Tol Batu 9.

Waktu COD adalah 10 pagi hingga 10 malam dan caj RM20 dikenakan untuk COD.

Kadang-kala akibat pengurusan pihak kurier yang menjadikan produk yang diterima dalam keadaan tidak baik seperti pecah, kemik, tablet pecah – pecah, maka anda layak mendapat gantian secara percuma.

Ya boleh, dengan mendaftar dan pergi keruangan Shop untuk membeli salah satu produk sahaja. Prosesnya masih sama seperti membeli mana – mana produk yang di paparkan diatas.

Scroll to Top