Sesungguhnya Anda Tidak Perlu Merasa Sakit Dan Tak Selesa Hanya Kerana Ingin Jadi Lelaki Dambaan Wanita!

Ucapkan Selamat Tinggal Kepada Kesan Sampingan Semasa Ambil Produk Kesihatan Lelaki, Alpha Men's Formulation Yang Anda Perlukan!

Alpha Men's Formulation

Alpha Men’s Formulation adalah satu ramuan istimewa yang bakal menjadikan anda suami idaman kepada isteri kesayangan. Keistimewaan ini yang dirasakan kami belum pernah berjumpa dengan produk lain yang ada dalam pasaran.

Alpha Men’s Formulation adalah supplimen untuk mengembalikan kecerdasan lelaki semasa beraksi di katil. Namun keistimewaan sebenar terletak pada kesan semasa pengambilannya. Semak kelebihan Alpha Men untuk ketahui kelebihannya.

Alpha Men’s Formulation adalah supplimen kesihatan lelaki yang berikan kesan tahan lama yang minimal dan tidak menyakitkan kepala.

Yes ini adalah “Cabaran” yang perlu dilalui oleh semua lelaki yang perlukan solusi produk lelaki untuk tenaga batin.

Kebanyakkan produk yang claim sebagai supplimen tetapi sebenarnya adalah ubat kuat. Didalamnya mengandungi dose tertinggi yang cuba mencapai kesemua peringkat usia, terutamanya 50an keatas yang biasanya betul – betul bermasalah.

Namun didalam ubat kuat yang dose tinggi ini juga dicampurkan dadah seakan viagra yang akan perlahankan degupan jantung agar tidak cepat teruja.

Ini yang akan bantu anda nikmati seks yang lebih lama dan masa sama mempunyai risiko degupan jantung terhenti.

Namun ia tidak terhenti disitu. Anda juga akan mendapat pelbagai reaksi negetif seperti nak demam, sakit kepala, sakit perut, sakit sendi dan otot. Ini disebabkan tindakan herba yang high dose tadi.

Dan untuk naturalkannya, penjual suruh minum segelen air masak. Mana maunya, masa jual dulu takde cakap pun suruh minum banyak air.

Inilah kelebihan yang ada pada Alpha Men’s Formulation. Kalau tengok herba dalamnya, mau gigil seminggu demam. Tapi setelah merasainya sendiri, anda pasti jatuh cinta pandang pertama.

Ia adalah produk supplimen lelaki yang saya tunggu selama ini. Produk yang tak perlu minum bergelen air masak dan tiada kesan sampingan.

Tiada sakit kepala, nak demam! Tiada semua tu dengan Alpha Men’s Formulation.

TAPI TIME NAK “ON”

You The Best! Dayunglah selagi boleh!

Masa sama dalam 1 minggu air mani jadi lebih kental dan banyak. Ia tambah rasa puas anda masa memancut.

Kalau nak tambah anak, insyaallah menjadi. Kalau nak buat persediaan kahwin pun boleh.

Dalam masa 3 minggu amalkan setiap hari, zakar anda akan rasa padat, keras dan membesar sedikit.

Pembesaran ini akan naik sekata dari pangkal zakar ke hujung. Katakan zakar anda sekarang 5 inci atau bersamaan 12.5cm. Selepas sebulan ambil alpha men, zakar anda akan jadi 13cm.

Untuk dapatkan lebih besar dan panjang, anda perlu ambil sekurangnya 3 botol, barulah hasilnya nampak padu.

Bagi lelaki berkahwin yang inginkan kisah cinta anda berakhir bahagia wajib dapatkan solusi yang ditawarkan Alpha Men’s Formulation.

Sekarang anda faham tak maksud ayat besar diatas?

Alpha Men adalah produk yang anda wajib guna tanpa risau dapat kesan sampingan.

Dalam Alpha Men Formulation terdapat beberapa bahan seperti berikut:

– Tongkat Ali
– Maca
– Panax Ginseng
– Catuaba
– Saw Palmetto
– Butea Superba
– Dandelion
– Epimedium
– Tribulus Terrestris
– Stevia

Kan saya kata kalau tengok pada ramuan herbanya memang terfikir mahu demam mengigil seminggu. Sebabnya memang ada orang yang tidak biasa, bila ambil produk yang herba seperti diatas memang confirm ubat kuat yang tinggi dose.

Kalau tengok tongkat ali, maca dan catuaba ia memang jenis herba kuat yang bantu tahan lama dan kekerasan zakar. Manakala herba yang lain juga mempunyai kesan minima, tetapi memfokuskan kepada solusi pembaikan organ dalaman tubuh.

Ia juga tambah baik kesihatan batin secara menyeluruh apabila diambil setiap hari sebagai supplimen. Walaupun terdapat 3 herba kuat dalam produk ini, tetapi kesannya langsung tiada sakit kepala dan sebagainya.

Cara guna Alpha Men’s Formulation cukup mudah. Didalamnya mengandungi 60 biji tablet kunyah sebesar macam panadol.

Ambil 2 biji sebelah pagi, sebelum ataupun selepas sarapan pagi. Ianya adalah tablet kunyah perisa oren dan sedikit pahit. Anda juga boleh gigit sedikit dan pecahkannya, kemudian telan dengan air. Sebab dia agak pahit juga.

Macam kami nyatakan, Alpha Men ni tiada kesan sampingan dan itulah yang menjadikan ianya umpama cinta pandang pertama.

Untuk anda yang sedang menghadapi masalah sukar tahan lama dan keraskan zakar, pengambilan sebanyak sebotol cukup untuk kegunaan sebulan.

Bagi yang ingin mendapatkan saiz zakar yang besar dan panjang, anda perlu menggunakan lebih 3 botol.

Ikut kepanjangan dan jumlah pembesaran yang anda ingin capai, anda perlu tentukan sendiri jumlah botol yang di perlukan. Secara amnya untuk dapat 1cm anda perlukan 2 botol.

Harga Alpha Men’s Formulation

1 Botol RM170
2 Botol RM320
3 Botol RM450

Jika anda berminat untuk beli, sila pilih jumlah botol dibawah.

Nanti anda akan dibawa ke checkout dan pilih cara bayaran secara online banking (Toyyibpay), atm transfer dan cash deposit.

Juga kami cod ke seluruh KL, Petaling Jaya dan Cheras. Kos COD RM10. Manakala penghantaran by pos laju adalah percuma.

Beli Alpha Men's Formulation

Hubungi Kami

Laman AbahShare.com ini dioperasikan oleh Azham Gold Enterprise. Jika anda mempunyai sebarang bertanyaan, boleh hubungi dibawah atau boleh juga isi borang hubungi kami.

Azham Gold Enterprise
No 3B, Jalan 3/69,
Seksyen 3, Bandar Baru Bangi
43650 Bangi, Selangor

Person Incharge : Azham Zanal

Phone : 010-5583207

Email : hi@abahshare.com


Scroll to Top