Ketahui Rahsia Jadi Hebat Bak Kuda Ganaz Semasa Asmara!

Dengan Biggest Men Solution Enlargement Oil, anggap sahaja semua masalah kelelakian anda selesai!

Biggest Men Solution

Biggest Men Solution Enlargement Oil adalah sebuah produk tempatan yang semakin mendapat perhatian ramai. Ini kerana ia diberitakan sebagai minyak urut zakar yang memberi kesan luarbiasa berbanding pesaingnya.

Mulai masuk pasaran tahun 2018. Ia telah membantu lebih 100,000 lelaki di Malaysia mendapat kesan baik untuk perawatan batin dan penambahan saiz zakar.

Kelebihan BMS adalah mampu membesarkan zakar dengan cara sapuan sahaja. Walaubagaimana pun, kami sangat sarankan anda mengurut selama 2-3 minit. Tujuaannya supaya serapan minyak lebih menyeluruh.

Untuk memanjangkan zakar, urut jelqing perlu dilakukan supaya isi zakar dapat di panjangkan. Urutan jelqing perlu dilakukan semasa zakar tegang 20% – 80%. Apabila tegang 100% anda perlu berhenti. Tunggu kendur barulah dibuat lagi. Ini caranya untuk panjangkan zakar, manakala Biggest Men Solution bantu percepatkan proses.

Selain dapat besar dan panjangkan zakar, BMS juga bertindak seperti ubat kuat. Ubat kuat biasanya berikan zakar keras, tahan lama dan dah pancut masih keras. BMS juga sama ada fungsi ini.

Jadi ada lelaki yang guna ia semasa nak bersama sahaja. Manakala yang nak tambah saiz kena guna setiap hari.

Dalam BMS terdapat beberapa bahan seperti berikut:

– Minyak Lintah
– Minyak Belacak
– Minyak Dhab
– Catuaba
– Gambir
– Butea Superba
– Sireh

Minyak Lintah terkenal untuk bantu besar dan panjangkan zakar. Mengambil dari kimia lintah yang dapat mengembangkan badannya, untuk di aplikasikan pada zakar lelaki.

Minyak Belacak terkenal sebagai sangat mujarab untuk cepat keraskan zakar. Masalah zakar tak keras ni ramai lelaki berkahwin hadapi. Time nak masuk je susah dan isteri kena buat macam – macam rangsangan. Jadi mesti cuba solusi minyak belacak.

Minyak Dhab pula terkenal untuk bantu masalah urat saraf lelaki. Masalah sukar keras ni dah hampir pada nak mati pucuk. Minyak dhab akan bantu segarkan kembali urat saraf terutama pada kawasan celah kangkang. Urutan dari dubur ke telur, lubang cincin dan ari – ari akan bantu segarkan kembali zakar anda.

Catuaba adalah herba pelbagai guna seakan tongkat ali, namun terkenal di negara brazil. Pada saya ini yang menyebabkan zakar masih tegang walaupun sudah pancut.

Gambir terkenal dari sarawak sebagai membantu tahan lama dan zakar lambat ngilu. Namun kandungannya sedikit sahaja dan tidak buat rasa kebas atau pedas.

Butea Superba adalah herba yang membantu besarkan urat zakar, ia bertindak sama seperti belacak dan minyak dhab.

Sireh pula digunakan sebagai bahan pelembab zakar dan juga bahan pewangi. Bahan pewangi kimia dalam kebanyakkan minyak urut zakar menyebabkan zakar menjadi gatal.

Namun sireh merupakan bahan pewangi semulajadi yang bantu menutup bau minyak yang biasanya hanyir menjadi bau yang menyenangkan seperti bau gincu wanita. Ibu mertua anda pasti tidak tahu jika anda menggunakan minyak lintah.. hehehe.

Untuk mendapatkan zakar bersaiz besar dan panjang, anda wajib guna setiap hari sebelum tidur. Urut sekurangnya 15 minit urutan jelqing bagi mendapat kesan maksima.

Untuk yang ingin dapatkan perawatan “urut batin” dirumah juga boleh menggunakan setiap malam pada 2 minggu pertama dan 2-3 malam sekali. Urut setiap hari lebih baik.

Jika hari anda ingin bersama, tidak perlu guna pun takpe, akan still dapat kekerasan zakar dan tahan lama. Jika tak disangka ada game, sila basuh dahulu dengan sabun. Kesannya dapat diserap dalam 2 jam.

Selepas 2 jam anda boleh dapatkan kesan tahan lama sampai sejam.

BMS tidak ada sebarang kesan sampingan. Kesan baik itu yang banyak dilaporkan. Ia telah bantu ramai lelaki mendapat saiz zakar idaman dan membahagiakan rumah tangga tercinta.

Harga Biggest Men Solution adalah RM150. Sesetengah orang merasakan harganya tinggi tetapi jika dilihat, terdapat bahan premium digunakan.

Dhab diimport dari negara Thai. Disana memang ada perusahaan ternak dhab untuk dijadikan produk lelaki. Itu bahan import yang sukar didapatkan.

Sama juga dengan penggunaan sireh sebagai bahan pewangi. Jika pewangi dari bahan kimia, itu kosnya 80% lebih murah dari menggunakan sireh.

Namun untuk jamin kualiti dan keselamatan pemakai, kami memilih bahan semulajadi. Walaupun lebih mahal tetapi ia sangat berkualiti dan mendapat repeat order yang tinggi.

Anda suka barulah kami beroleh keberkatan dalam rezeki. Anda masih boleh mendapat pengurangan harga sekiranya beli lebih dari sebotol.


Harga Biggest Men Solution

 

1 Botol RM150
2 Botol RM270
3 Botol RM400

Jika anda berminat untuk beli, sila pilih jumlah botol dibawah.

Nanti anda akan dibawa ke checkout dan pilih cara bayaran secara online banking (Toyyibpay), atm transfer dan cash deposit. Juga kami cod ke seluruh KL, Petaling Jaya dan Cheras. Kos COD RM10.

Beli Biggest Men Solution

Hubungi Kami

Laman AbahShare.com ini dioperasikan oleh Azham Gold Enterprise. Jika anda mempunyai sebarang bertanyaan, boleh hubungi dibawah atau boleh juga isi borang hubungi kami.

Azham Gold Enterprise
No 3B, Jalan 3/69,
Seksyen 3, Bandar Baru Bangi
43650 Bangi, Selangor

Person Incharge : Azham Zanal

Phone : 010-5583207

Email : hi@abahshare.com


Scroll to Top