Set Percubaan

RM320.00

Set Percubaan

  • Kegunaan 1 Bulan
  • Besarkan Zakar
  • Panjangkan Zakar
  • Tahan Lama
  • Keraskan Zakar
  • Cergas Bertenaga
  • Rawatan Batin Berterusan

Biggest Men Solution Oil – 1 Unit RM150

Alpha Men’s Formulation – 1 Unit RM170

Set Percubaan

Gabungan penggunaan 2 produk dalam berusaha nak besar dan panjangkan zakar merupakan teknik yang jitu. Disamping itu anda akan menjadi suami sejati idaman para gadis. Hahaha.

Walaubagaimana pun untuk jadi “ganteng” perlulah ambil set saranan abah lepas ni kerana set percubaan ini hanya untuk kegunaan sebulan.

Untuk dapatkan zakar yang padu, perlu guna sekurangnya 3 bulan berturut – turut. Barulah kesan besar, panjang, menjadi kenyataan.

Cara Guna Set Percubaan

Alpha Men adalah berbentuk tablet kunyah. Anda boleh kunyah sedikit kemudian telan dengan air masak. Ini kerana bentuknya agak besar dan perlu ambil 2 biji setiap kali.

Isinya 60 biji untuk kegunaan sebulan. Rasanya adalah rasa oren dan pahit. Bukan oren masam manis macam gula – gula ya. Sebab itu abah sarankan gigit sikit dan telan kerana pahit.

Jika ambil alpha men sahaja, anda akan melihat sedikit pembesaran berlaku dalam 3 minggu. Tetapi jika ambil dan sapu minyak setiap hari dengan minyak biggest, dalam 2 dah nampak zakar mengembang besar.

Walaubagaimana pun, teruskan sapu sehingga 3 minggu makan alpha. 3 minggu bersamaan 20 hari.

Urut Zakar 10 Hari Berturut

Pada hari ke 21 hingga hari ke 30 anda perlu urut zakar selama 20 minit. Urut sebelum tidur sebelah malam. Ini kerana untuk urut yang dapat hasil terbaik adalah waktu malam kerana pergerakan otot sedang relax dan anda kurang bergerak.

Urut semasa zakar sedang tegang 20% hingga 80%. Maknanya urut jelqing masa zakar tidak tegang sepenuhnya.

BERHENTI URUT apabila zakar tegang 100%. Elakkan terpancut masa urut, sebab urut zakar akan “spoil” kalau air terpancut. Air mazi no problem, air mani jangan.

Apabila malam jumaat ada game, anda tak perlu guna pun tak apa. Tapi mesti dah guna at least 7 hari sebelumnya. Maknanya masa ini zakar dah pun mula dapat perawatan.

Tapi katalah anda dah urut minyak biggest, kemudian bini manja – manja ajak bersama, wajib bagus dengan sabun. Sebab sabun menghilangkan kesan minyak.

Salah satu kandungannya adalah lintah. Untuk yang masih belum tahu, mengikut pandangan islam, lintah ini bersifat najis. Jadi perlu dibasuh dengan sabun sebelum bersama walaupun minyak telah mengering pada zakar.

Pagi sebelum solat subuh basuh bersih zakar anda dengan sabun dan gunakan pada malam sahaja. Lepas isyak tu dah molekla. Anda mulai sapu pada 20 hari pertama dan urut 10 hari sebelah malam sahaja.

Anda tidak perlu gunakan siang kerana dalam waktu solat, ianya menyukarkan untuk anda bersihkan pakaian yang turut sama terkena minyak biggest ini nanti.

Seller lain mungkin tidak tahu dan tidak nyatakan perkara ini, namun abah tak mahu tanggung dosa bila dah tahu akan perkara ini.

Jadi boleh ke kita menggunakan najis dalam usaha nak besarkan zakar?

Pada zaman Rasullullah ada kejadian satu kampung keracunan makanan. Mereka bertanya kepada Rasullullah tentang cara sembuhkannya.

Rasullullah kemudiannya menyuruh penduduk kampung perah susu unta dan ambil sedikit air kencingnya dicampur dan diminum. Maka satu kampung akhirnya ikut perintah dan sihat walafiat semuanya.

Jadi ulama mengambil pendekatan itu untuk bagi ikhtiar penggunaan bahan najis bagi sesuatu usaha sebagai dibolehkan.

Untuk yang belum tahu, dalam tepung gandum sendiri mempunyai sekitar 3% DNA babi, yang mana bagi yang belum tahu sila baca artikel member only dalam member area tentang isu penjelasan bahan najis antara najis berat dan najis sederhana ringan dan ringan.

Dalam biggest disamping penggunaan minyak lintah, ada juga dhab dan ikan belacak (ikan tembakul) yang dijadikan minyak. Ketiga – tiga bahan ini gabungannya menjadi sangat power dan dapat perawatan batin lelaki setiap hari apabila anda gunakannya.

Manakala Alpha Men pula herba yang sangat lembut akan membina isi zakar dengan padatkannya sehingga ia tidak mampu menampung kepadatan itu dan akhirnya membesarkan zakar anda.

Rawat Masalah Batin

Untuk penggunaan minyak sahaja dah cukup kerana ada 3 bahan dan catuaba yang dapat membangkitkan saraf yang lama tidak sepenuhnya aktif. Namun mengambilan alpha men terbukti dapat memberi apa yang minyak urut tidak dapat tawarkan seperti bertenaga, ubati masalah berkaitan dalam salur darah dan tambah jumlah air mani.

Ini menjadikan kesihatan batin lelaki lebih baik dari masa ke masa. Anda seumpama mendapat perawatan batin setiap masa.

Untuk yang ada masalah lemah tenaga batin, anda bole sapukan minyak dan urut pada celah kangkang. Dari dubur hingga bawah telur untuk mengaktifkan urat saraf utama zakar. Urut dengan 3 jari, 21 kali.

Minyak Ada Bau Busuk/Hanyir Tak?

Untuk info, selain bahan diatas, minyak ini juga menggunakan sireh sebagai pewangi minyak. Bau minyak adalah seperti bau gincu wanita, sangat menyenangkan. Tidak berbau busuk mahupun hanyir.

Gabungan 2 produk ini akan menjadikan anda lelaki yang sihat zahir batin.

Scroll to Top