review biggest men solution

Review Biggest Men Solution

Ini review biggest men solution. Semasa itu namanya biggest enlargement oil tetapi telah melalui proses rebrand semula kepada biggest men solution. Bagi yang bercadang beli, tapi nak tengok review dulu, saya berharap ia bantu anda faham tentang produk biggest men ni.

Review Biggest Men Solution

Ok kisah bermula semasa saya dan isteri naik genting. Masa ni kami kira masih pengantin barulah jugak. Baru 6 bulan masa tu. Masih menikmati alam cinta. Wahh gituuu.

So situasi yang berlaku adalah masa naik genting. Cuaca memang sejuk sebab dalam musim hujan juga waktu naik tu. Orang berkahwin kalau sejuk – sejuk ni memang layan bini la kan.

Kami sampai siang sebab kl genting dalam sejam je. So memang cadang nak habiskan masa dengan aktiviti honeymoon lah. Namun seawal sampai, harapan hancur berkecai kerana masalah batang tak mau naik.

zakar tak naik

So benda ni jadi masa nak on tulah, boleh tak mau keras pulak. Puas di belai isteri, batang tak keras – keras. Tension jadinya.

So saya pergi farmasi dan disitu cuma ada jual kapsul tongkat ali sahaja. Saya beli dan terus makan dalam kereta. Lepas beberapa jam nak bersama, masih sukar keras.

Buntu jadinya. Malam tu honeymoon kami serba tak kena. Nasib baik isteri memahami. Tapi perasaan malu tu jangan cakaplah. Tak tahu nak letak muka dimana.

Datang tempat sejuk – sejuk ni nak buat apa lagikan. Orang bujang tidor sajalah.

So saya malam tu mencari ejen produk ubat kuat di internet. Tapi malangnya tidak dijumpai. Kemudian saya buka wicet sebab selalunya ada je penjual ubat kuat di wicet ni.

Miliki Zakar Idaman, Download Panduan Besarkan Zakar Ini Sekarang!

KLIK SINI UNTUK DOWNLOAD

Terjumpa seorang dan dia pun duduk area genting gak. Boleh hantar malam – malam gini katanya.

Saya tanya produk apa yang best untuk tahan lama, beliau terus usulkan biggest men solution ni. Saya jawab minyak – minyak ni boleh caya ke. Saya tahu minyak untuk urut zakar bagi besar je.

 

Dia jawab dengan kondifennya,

Untuk besarkan cuma sapu je, takyah urut.

Betul ke ni, sembang kau ni dik!

Dia kata BMS ni paling laku keras, sebab memang menjadi kesannya.

Produk makan ada tak? Bazooka or vimax?

Dia kata tiada, kena tunggu dia turun kl baru boleh restok.

So yang tinggal biggest men solution dan beberapa produk buatan china, saya tak berkenan. Takut efek buah pinggang.

Lepas tu saya pun deal dan dapatkan sebotol. Dia kata cara guna sapu je dan urut 5 – 10 minit. Lepas 2 jam gerenti keras.

Waktu saya balik hotel terus pakai dan wife dah tidur.

Sebab obses nak keraskan zakar, saya urut lama dekat 20 minit.

Lepas tu tunggu ia meresap dan masa nak bersama barulah dibasuh.

Sebab wife dah tidur, saya pun tidur jugak.

Pagi jam 8 terbangun, batang mencanak semacam kerasnya. Dan apa lagi pengantin baru sarapan itu dulu.

Sungguh teruja dan tidak disangka, 2 round sarapan kami.

review biggest men solution

Sebenarnya wife tak perasan sebab lepas dah pancut sekali, batang masih keras. Jadi saya teruskan ke 2nd round.

Masa permainan 2 round dalam sejam 10 minit. Jadinya lebih kurang 35 minit persesi.

Kalau tidak ambil apa – apa produk, dalam 15 ke 20 minit setiap sesi.

Jadi budak jual tu memang jujur amanah.

Nasib kami ambil 2 malam, so hari kedua dan ketiga tu memang kaw – kaw kami beraksi. Makan pun order room service saja.

Sebab budak tu kata boleh besarkan, jadi lepas balik saya buat seperti disuruh. Urut setiap malam sebelum tidur 1-2 minit. Biarkan ia serap tak perlu cuci. Nak bersama baru cuci.

Hasil lepas 2 minggu, batang zakar saya jadi lebih tebal. Kesan tahan lama dan keras padu tu paling saya enjoy. Sebabnya ada hari saya lupa nak urut dan ada game pulak, tapi batang tetap keras dan tahan lama.

Maknanya minyak ni beri rawatan untuk batang saya jugak.

Ingat lagi budak jual tu kata, guna minyak ni umpama dapat rawatan urut batin lelaki setiap hari.

Selalu orang urut batin sekali saja, tapi dengan minyak biggest men solution ni, abang boleh dapat rawatan setiap hari.

Pandai ko meniaga ye dik.. Tapi dia tidak menipu dan ternyata saya mendapatkan sangat banyak kesan baik dari kata – katanya. Sebab saya continue ambil stok, dia akhirnya memperkenalkan saya dengan bisnes produk kesihatan lelaki ni.

So sampai sekarang saya sendiri jual dan suka sekali sebarkan kebaikan kepada semua. Itu adalah serba sedikit review biggest men solution dari saya sendiri, penjual dan pengguna.

Secara amnya saya tidak suka review produk yang tidak berkesan. Ada sebuah lagi produk yang saya guna dan jual kerana keberkesanannya. Mungkin anda ingin semak dibawah. Dan jika nak dapatkan Biggest Men Solution oil sila order dari link berikut.

Dapatkan Disini : Biggest Men Solution

Jom Baca : Review Alpha Men Formulation

Alpha Men Formulation ni supplimen buatan tempatan, sama macam biggest juga. Kalau tiada biggest, saya gunakan alpha men.

Okey itu adalah sedikit sebanyak info tentang review biggest men solution. Diharap anda lebih faham sekarang.

 

Leave a Comment

Scroll to Top