urut batin

Urut Batin Lelaki Di Kajang

Cari rumah urut batin lelaki area kajang? Syifa arjuna tempat yang boleh anda tuju. Khidmat urutan batin lelaki, urut stress dan urut besarkan zakar disediakan.

Jawapannya yes, anda boleh mendapat kesegaran badan dan urat saraf supaya prestasi seksual anda berada dalam keadaan terbaik.

Siapa Perlu Urut Batin?

 

urutan batin

Kebiasaan yang datang berurut batin ni adalah orang berkahwin, tapi ada juga bujang yang datang sebab nak buat persediaan nak kahwin.

Betul dah niat, tapi kebanyakkan mereka yang datang kerana masalah – masalah berikut:

  • Zakar kurang keras
  • Zakar cepat pancut
  • Zakar mati pucuk
  • Zakar kecil

Ini adalah 4 masalah yang biasa berlaku apabila lelaki mendapatkan khidmat urut batin. Kebiasaan tidak semua tukang urut batin mampu untuk bantu bagi zakar hidup balik setelah mati pucuk.

Ini kerana ia berkaitan dengan saraf yang telah hilang fungsinya.

Akan tetapi memang ada pakar urut batin jenis pakcik – pakcik dengan amalan dan doa supaya masalah mati pucuk dapat dibantu.

Namun apabila berkaitan dengan masalah mati pucuk, bukan dengan sekali rawatan sahaja dah boleh baik, ia biasanya memakan masa dan perlu datang berkali – kali.

Untuk mereka yang menghadapi masalah cepat tewas dan zakar kurang keras, aktiviti urut batin sangatlah berkesan dan dapat mengembalikan keserian alam rumah tangga.

Khidmat Urut Batin Syifa Arjuna

Syifa Arjuna ni terletak di Sungai Merab, Kajang Selangor.

Bagi anda yang tinggal di kawasan berdekatan atau ingin nak dapatkan khidmat tukang urut batin yang handal, pastikan anda berkunjung ke Syifa Arjuna Kajang.

 

urut batin syifa arjuna
(Gambar Hiasan)

 

Bro Zack dan seorang pembantu beliau akan buat kerja mengurut. Bro Zack punya tempat urut ni dibuat dikawasan perumahan, namun telah diubah suai bahagian bawahnya menjadi pusat urut batin lelaki berkonsepkan bali.

Apa Keistimewaan Syifa Arjuna?

Keistimewaan Syifa Arjuna ini adalah kaedan rawatan yang anda akan lalui. Ini kerana ia menggabungkan cara moden dan urut tradisional berserta bacaan ayat – ayat suci.

Brader Zack ni sebenarnya adalah pakar fisio terapi dan pernah berkhidmat dengan hospital kerajaan.

Akibat minat mendalam pada hal saraf dan kaedah baik pulih, beliau membuka rumah urut batin ini. Beliau pada masa sama belajar proses urut batin dari pakciknya yang juga seorang tukang urut.

Proses Urut Batin Lelaki

Untuk nak buat urut batin ni, anda perlu mengambil cuti kerana rumah urut batin ini hanya beroperasi pada hari Isnin – Jumaat sahaja.

Proses urut batin ini boleh mencecah sehingga 6 jam, seharian jugak tu.

Penulis sendiri sudah 3 kali berkunjung dan paling cepat dapat siap adalah 5 jam jika ambil semua service.

Untuk urut batin sebenarnya ia juga dilakukan sekali semasa proses urut seluruh badan. Urut batin sebenarnya bukanlah terletak pada kawasan zakar sahaja.

Antara kawasan yang selalu berkaitan dengan urutan batin lelaki adalah peha, pinggul, pinggang, perut dan bahu.

Yes jika anda fikirkan yang urut batin ini adalah urut kote sahaja, itu sebenarnya salah tanggap. Urut batin sebenarnya bertujuan untuk membuka point – point sumbatan dalam urat saraf anda

Urut Batin Boleh Bantu Dapatkan Zuriat?

Mungkin ada yang pernah mendengar tentang lelaki yang berurut batin, selepas penantian 3 tahun berkahwin, isteri tiba – tiba hamil. Masa cek doktor kita lah hero bila keputusan doktor menyatakan kita dan isteri takde masalah.

urutan batin lelaki

Ini yang abah nak sentuh ni tentang urutan pada peha, pinggul, pinggang, perut dan bahu yang sebenarnya termasuk dalam point – point urut batin.

Pada point tertentu yang mereka akan kerjakan secara berlebihan seperti sebelah lutut dan tepi peha antara kawasan yang menyakitkan.

Ada juga kawasan dibawah ketiak yang tidak kurang hebat kesakitannya. Ini kerana ini adalah point – point urat yang membawa bekalan darah utama selalunya yang alami masalah.

Jika nak tahu bagaimana menjemput rawatan tenaga batin kerumah anda, pastikan anda semak link dibawah.

Jom Dapatkan Alpha Men Formulation

Semak Juga : Cara Panjangkan Zakar

 

Okey berbalik semula kepada khidmat urut batin oleh Abg Zack @ Syifa Arjuna.

Untuk nak mendapatkan khidmat beliau anda perlulah membuat appointment terlebih dahulu. Ini kerana beliau mempunyai seorang pembantu sahaja dan tempat urut yang terhad.

Sedangkan ramai orang berkunjung.

Anda biasanya kena tunggu sehingga 2 minggu ke sebulan untuk mendapat tempat berurut kerana ramai yang menunggu giliran.

Cara Dapatkan Service Urut Batin Syifa Arjuna

No Telefon : Bro Zack – 0126383934

Google Map : Syifa Arjuna Kajang

Diatas adalah no telefon yang boleh anda hubungi untuk bertanya harga dan promosi semasa. Waktu PKP ni ada sop yang perlu diikuti, jadi anda kena tempah dahulu tempat anda supaya tiada order bertindih. Dah confirm nak datang bila, barulah anda google location pusat urut batin ini.

 

2 thoughts on “Urut Batin Lelaki Di Kajang”

Leave a Comment

Scroll to Top