urut batin

Rumah Urut Batin Lelaki Di Kajang

Cari rumah urut batin lelaki? Sedang bermasalah batin dan ingin segera keluar dari masalah ini? Adakah khidmat urutan batin dapat selesaikan masalah anda?

Jawapannya yes, anda boleh mendapat kesegaran badan dan urat saraf supaya prestasi seksual anda berada dalam keadaan terbaik.

Siapa Perlu Urut Batin?

 

urutan batin

Kebiasaan yang datang berurut batin ni adalah orang berkahwin, tapi ada juga bujang yang datang sebab nak buat persediaan nak kahwin.

Betul dah niat, tapi kebanyakkan mereka yang datang kerana masalah – masalah berikut:

  • Zakar kurang keras
  • Zakar cepat pancut
  • Zakar mati pucuk
  • Zakar kecil

Ini adalah 4 masalah yang biasa berlaku apabila lelaki mendapatkan khidmat urut batin. Kebiasaan tidak semua tukang urut batin mampu untuk bantu bagi zakar hidup balik setelah mati pucuk.

Ini kerana ia berkaitan dengan saraf yang telah hilang fungsinya.

https://twitter.com/Mssge5/status/1075361934449434624

Akan tetapi memang ada pakar urut batin jenis pakcik – pakcik dengan amalan dan doa supaya masalah mati pucuk dapat dibantu.

Miliki Zakar Idaman, Download Panduan Besarkan Zakar Ini Sekarang!

KLIK SINI UNTUK DOWNLOAD

Namun apabila berkaitan dengan masalah mati pucuk, bukan dengan sekali rawatan sahaja dah boleh baik, ia biasanya memakan masa dan perlu datang berkali – kali.

Untuk mereka yang menghadapi masalah cepat tewas dan zakar kurang keras, aktiviti urut batin sangatlah berkesan dan dapat mengembalikan keserian alam rumah tangga.

Khidmat Urut Batin Syifa Arjuna

Syifa Arjuna ni terletak di Sungai Merab, Kajang Selangor.

Bagi anda yang tinggal di kawasan berdekatan atau ingin nak dapatkan khidmat tukang urut batin yang handal, pastikan anda berkunjung ke Syifa Arjuna Kajang.

 

urut batin syifa arjuna
(Gambar Hiasan)

 

Bro Zack dan seorang pembantu beliau akan buat kerja mengurut. Bro Zack punya tempat urut ni dibuat dikawasan perumahan, namun telah diubah suai bahagian bawahnya menjadi pusat urut batin lelaki berkonsepkan bali.

Apa Keistimewaan Syifa Arjuna?

Keistimewaan Syifa Arjuna ini adalah kaedan rawatan yang anda akan lalui. Ini kerana ia menggabungkan cara moden dan urut tradisional berserta bacaan ayat – ayat suci.

Brader Zack ni sebenarnya adalah pakar fisio terapi dan pernah berkhidmat dengan hospital kerajaan.

Akibat minat mendalam pada hal saraf dan kaedah baik pulih, beliau membuka rumah urut batin ini. Beliau pada masa sama belajar proses urut batin dari pakciknya yang juga seorang tukang urut.

Proses Urut Batin Lelaki

Untuk nak buat urut batin ni, anda perlu mengambil cuti kerana rumah urut batin ini hanya beroperasi pada hari Isnin – Jumaat sahaja.

Proses urut batin ini boleh mencecah sehingga 6 jam, seharian jugak tu.

Penulis sendiri sudah 3 kali berkunjung dan paling cepat dapat siap adalah 5 jam jika ambil semua service.

Untuk urut batin sebenarnya ia juga dilakukan sekali semasa proses urut seluruh badan. Urut batin sebenarnya bukanlah terletak pada kawasan zakar sahaja.

Antara kawasan yang selalu berkaitan dengan urutan batin lelaki adalah peha, pinggul, pinggang, perut dan bahu.

Yes jika anda fikirkan yang urut batin ini adalah urut kote sahaja, itu sebenarnya salah tanggap. Urut batin sebenarnya bertujuan untuk membuka point – point sumbatan dalam urat saraf anda.

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

2 thoughts on “Rumah Urut Batin Lelaki Di Kajang”

Leave a Comment

Scroll to Top